1 Mart 2010 Pazartesi

Aircraft broker - Uçak brokeri Komisyoncusu

Aircraft brokerage is an activity which forms part of the international aircraft manufacturing industry. Aircraft brokers are specialist intermediaries between aircraft owners or manufacturers and the buying public.

In most countries there are no industry-specific licenses required for someone to be an Aircraft Broker. , although there are a trade associations such as NBAA (National Business Aviation Association) and EBAA (European Business Association) which offer industry conventions.

Fairly recently, services have begun to "certify" aircraft brokers or other professionals in the aviation industry and are starting to be recognized, such as ICASP (International Certified Aircraft Sales Professionals) and ABA-i (Aircraft Broker Association International). Both ICASP and ABA-i offer Aircraft Broker training classes.

Much as in real estate brokering they connect buyers with sellers through either a buyer responding to an aircraft listing on a MLS Multiple Listing Service such as Controller or JetListe they have seen, searching for a catalog or brochure, or a sales representation agreement created by an aircraft manufacturer. For example Cessna, Dassault, Gulfstream, Bell Helicopter etc.

Türkçesini Okuyun

Uçak komisyonculuk olan uluslararası uçak imalat sanayi parçasını oluşturan bir faaliyettir. Uçak brokerleri uçak sahipleri veya üretici ve satın alma halk arasındaki uzman aracılar vardır.

Çoğu ülkede hiçbir sektöre özgü lisans birisi için gerekli bir Uçak Broker olmak için vardır. Olsa da NBAA (Ulusal Havacılık İş Derneği) ve EBAA (Avrupa Ticaret Birliği) gibi hangi sanayi sözleşmeler sunan bir ticaret birlikleri vardır.

Bundan kısa süre, hizmetleri "uçak komisyoncu veya diğer havacılık sanayi uzmanları tasdik ve başladık, ICASP gibi (Uluslararası Sertifikalı Uçak Satış Uzmanları) ve ABA-i (Uçak Komisyoncu Derneği Uluslararası) olarak kabul edilmesi başlıyor. Hem ICASP ve ABA-i teklif Uçak Broker eğitim sınıfları.

Gayrimenkul çok olduğu gibi onlar aracılığıyla ya alıcı bir uçak liste yanıt satıcılarla alıcı bağlamak aracılık bir MLS Çoklu Listeleme Hizmet Denetleyicisi veya JetListe gibi onlar gördük, arıyor bir katalog veya broşür veya bir satış temsili bir anlaşma tarafından oluşturulan uçak üreticisi. Örneğin Cessna, Dassault, Gulfstream, Bell Helikopter vb

3 yorum: